Menu:

Ir Luc BONTEMPS

Assistant

luc.bontemps@rma.ac.be     +32-2-44-13942     Academic details

Research projects

NIKO

Het onderzoek bestaat er precies in het detecteren van de beweging van een voorwerp (een hand) voor de sensor. In tegenstelling tot meeste radiometrisch toepassingen waar de absolute schijnbare temperatuur gemeten wordt, is het hier de bedoeling om snelle schijnbare temperatuursverschillen te meten. Door gebruik te maken van een netwerk van antennes en door de relatieve evolutie van de schijnbare temperatuur gemeten op de verschillende antennes, moet de richting van de beweging te bepalen zijn.

Publications

  1. Pieterjan De Meulemeester, Luc Bontemps, Bart Scheers, and Guy A. E. Vandenbosch. Synchronization Retrieval and Reconstruction of Information Displays. In 27th URSI Benelux Forum, Delft, The Netherlands, 2018.
  2. P. De Meulemeester, L. Bontemps, B. Scheers, and G. A. E. Vandenbosch. Synchronization retrieval and image reconstruction of a video display unit exploiting its compromising emanations. In 2018 International Conference on Military Communications and Information Systems (ICMCIS), pages 1-7, May 2018.